Només dos nous casos de coronavirus a Menorca dels 57 registrats avui a Balears on hi ha 169 persones infectades Menorca i Formentera és on hi ha més baixa incidència

Menorca presenta només dos nous casos de coronavirus en el dia on hi ha hagut el pic més elevat de nous positius a les Balears, amb un total de 57 que eleven la xifra d’infectats a 169 persones, si bé també s’han enregistrat 6 noves altes.

Les dades actuals a Menorca son 4 persones ingresades al Mateu Orfila, 3 a planta i 1 a UCI, i 6 persones que estan en tractament UVAC a casa. Hi ha que sumar l’alta d’ahir del metge que està considerat com a pacient actiu, pel que total de positus a hores d’ara a la nostra illa és de 11, dos més que ahir, i els dos són de tractament a casa,

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *