Es posa a disposició de les persones sense llar un nou servei d’acollida per fer front a la propagació del covid-19

Les persones que dormen al carrer s’enfronten a la limitació de recursos per protegir-se de l’epidèmia sanitària generada pel covid-19. Aquesta crisi sanitària fa que la manca d’un sostre impossibiliti qualsevol confinament, el que comporta que es converteixen en un col·lectiu de risc.

Conscients d’aquesta realitat, la primera mesura adoptada pel Consell Insular i els ajuntaments de l’illa ha estat l’obertura de les cases d’acollida durant 24 hores. A més a més, la institució insular, Càritas de Menorca i Creu Roja han sumat esforços per a habilitar més recursos per aquest col·lectiu. 

Així, el Bisbat de Menorca posarà a disposició l’edifici de Sant Joan dels Vergers de Maó per atendre, en cas que sigui necessari, les persones sense llar. Per la seva banda, Creu Roja aportarà el seu equip de voluntaris per oferir serveis assistencials i el Consell Insular es farà càrrec de les despeses del menjar i de la neteja.

Actualment es compta ja amb dues peticions, trameses pels ajuntaments, i el servei començarà a estar actiu i operatiu a partir d’avui.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.