Menys conductes egoistes i irresponsables, i més seny

Sembla mentida que davant una situació tant greu com la que estam patint, on ens hi jugam no sols la salut, sinó també la vida de molts de majors i de persones amb patologies de risc, hi hagi tanta gent que s’està prenent les coses a la lleugera i aprofita a la mínima per anar al carrer amb qualsevol excusa, incomplint les normes establertes, com les de no anar dues persones dins un vehicle, o anar a comprar acompanyats, etc, etc, etc.

Sinó ens quedam a casa, sinó feim un acte de responsabilitat total, açò ens fugirà de les mans i podem dir adéu a la temporada turística i a al nostre benestar econòmic. Només són 15 dies, almanco ho eren a l’hora d’escriure aquest editorial, per a aturar una pandèmia que ens pot afectar i molt.

Hem de ser menys egoistes, més responsables i quedar a casa i no sortir més que el necessari, especialment els majors, que en són el principal grup de risc, juntament amb els joves i infants, principals propagadors al ser asimptomàtics a la malaltia.

Hem de ser solidaris, actuar amb seny i des d’aquí una crida a la responsabilitat. A quedar a casa, i aturar totes aquelles activitats que no son indispensables o de primera necessitat. De la mateixa manera que hem tancat la gran part del petit comerç ho han de fer també la resta, hem d’evitar sortir al carrer, i sols entre tots podem fer possible que acabi aquesta pandèmia.

El nostre suport al personal sanitari, als agents de l’autoritat, als treballadors de botigues i supermercats, als farmacèutics i tots aquells que en aquests dies estan treballant de cara al públic per al subministrament de productes de primera necessitat.

Ens hem de quedar a casa, hem de ser responsables, i encara que sigui mal de passar, ara és el vertader moment de ser solidaris, i fugir de conductes egoistes i a la vegada més que perilloses.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *