Ciutadella ja registra 50 denúncies per incompliment del confinament

La Policia Local de Ciutadella informa que els distints efectius del cos ja han imposat 50 denúncies fins ahir, diumenge, dia 22 de març, contra algunes persones reincidents, inclòs el cas de certs ciutadans que ho han infringit dues o més vegades al llarg del mateix dia.

Exemples de la manca de civisme és el cas de tres joves ocupants d’un mateix vehicle, una d’elles amagada en posició allargada en el seient de darrera. Tots ells, però, van reconèixer que anaven a una festa a una casa particular. Així les circumstàncies, tots tres han resultat denunciats.

D’altra banda, la Policia Local recorda que el Centre de Coordinació Operativa Nacional ha comunicat a tots els cossos de seguretat el següent:

Que cal donar per finalitzat el termini de pedagogia cap a la ciutadania; i, en conseqüència, que s’haurà de denunciar decididament qualsevol infracció a les restriccions establertes per a l’estat d’alarma.

Per açò, la policia municipal de Ciutadella prega que la població prengui en consideració les normes i el seu estricte compliment: és per la salut de tothom, inclosa la pròpia de qui actua irresponsablement.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.