L’ATA critica que el govern espanyol segueix sense “atendre el clam per suspendre la quota” dels autònoms L'associació demana a l'executiu que "no generi més confusió"


ACN Barcelona .- La Federació Nacional d’Associacions de Treballadors Autònoms (ATA) ha lamentat aquest dimarts en un comunicat que el govern espanyol segueixi sense decretar la suspensió de les quotes d’autònoms. En un comunicat, l’ATA recorda que hi ha un “clam” per suspendre la quota, i afirma que molts autònoms han hagut de tancar o han perdut moltes vendes i no podran pagar la quota sense ingressos ni liquiditat. En aquest sentit, ha advertit que sense la suspensió es generaran “recàrrecs i morositat que dificultarà el cobrament de la prestació” per cessament d’activitat. L’ATA exigeix al govern de l’Estat que “no generi més confusió” als autònoms, perquè “tots pagaran la quota el 31 de març si no ho impedeix”.
L’ATA sí que ha valorat positivament les línies de crèdit i finançament que rebran un 80% d’aval de l’Estat, que considera que facilitarà el crèdit als autònoms.
Campanya oferta Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *