Mae de la Concha es reuneix amb els sectors agrari i agroalimentari de Balears


La consellera d’Agricultura, Pesca i Alimentació, Mae de la Concha, s’ha reunit aquest dimecres amb els representants del sector agrari i agroalimentari de les Illes Balears. La reunió s’ha realitzat per videoconferència i també de manera presencial. Han participat de la reunió representants de les principals associacions agràries, com Asaja Balears, Unió de Pagesos de Mallorca, Unió de Pagesos de Menorca, UPA-Aia, Fagme i Agrame; i també Cooperatives Agroalimentàries de les Illes Balears.

L’objectiu de la reunió era intercanviar impressions sobre la situació del sector, derivada de la crisi sanitària de la COVID-19. També possibles mesures a adoptar per pal·liar la situació. Cal recordar, per exemple, que amb la paralització de l’hoteleria i de la restauració, s’ha de cercar una sortida al producte fresc destinat a aquest sector.

Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *