Pimes i autònoms del sector cultural es poden acollir a la línia d’avals de fins a 20.000 MEUR del govern espanyol El sector cultural està format majoritàriament a l'Estat per un teixit de petites empreses i microempreses


ACN Barcelona .- Pimes i autònoms del sector cultural es podran acollir a la línia d’avals de fins a 20.000 milions d’euros aprovada pel Consell de Ministres, entre les mesures adoptades pel govern espanyol arran de la crisi del coronavirus. L’executiu espanyol assenyala que l’objectiu és donar una oportunitat d’accés a liquiditat econòmica. La línia d’avals es va aprovar amb una dotació de fins a 100.000 milions d’euros, tot i que el primer tram activat té un import de 20.000 milions, dels quals el 50% es reservarà per a garantir préstecs d’autònoms i pimes. El sector cultural, ha recordat el Ministeri de Cultura, està format majoritàriament per un teixit de petites empreses i microempreses, només el 0,7% de les empreses tenen més de 50 treballadors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *