6 casos més de coronavirus a Menorca, un d’ells a UCI i 5 UVACS Es confirmen es tres casos de la residència de majors d'Es Mercadal, i sitúen els UVACS en 18

Menorca registra avui el dia amb més persones que ha donat positiu en coronaviurus des de l’inici de la pandèmia amb un total de 6 nous casos, 1 d’ells que ha necessitat ingrés a l’UCI de l’Hospital Mateu Orfila i altres 5 son tractaments UVACS, persones que han donat positiu amb símptomes lleus que poden seguir el tractament a casa, tres d’aquests nous casos són persones majors de la residència d’Es Mercadal.

La part positiva, però, del dia d’avui és que Menorca compta amb dues noves altes de pacients UVACs i que han davallat en 23 el numero de professionals al que es feia seguiment per haver estat en contacte amb persones infectades. A hores d’ara hi ha encara 34 professionals sanitaris en seguiment a més del 7 positius, que bé estan ingressats o reben tractament domiciliari.

Al dia d’avui a Menorca hi ha 11 persones ingressades al Mateu Orfila, d’elles 7 a l’UCI i 4 a planta, mentres que el nombre de persones que estan passant la malaltia a casa, sense necessitat d’hospitalització, són 18.

Fins ara son 35 les persones que han donat positiu a Menorca per coronavirus, 6 d’elles donades d’alta pel que els actius són un total de 29 pacients.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.