Actes 8 Març

El Govern ha fet 5.870 controls als ports i aeroports de les Illes d’ençà que es va restringir el trànsit aeri i marítim el 19 de març El 0,04% dels arribats als ports i el 0,5% als aeroports han presentat simptomatologia compatible amb el COVID-19 i han El 0,04% dels arribats als ports i el 0,5% als aeroports han presentat simptomatologia compatible amb el COVID-19 i han estat posats sota immediat control sanitari

Aeroport Menorca
El Govern de les Illes Balears ha duit a terme 2.065 controls sanitaris a tots els ports de l’arxipèlag, i 3.805 als aeroports d’ençà que va entrar en vigor l’Ordre ministerial que restringia el trànsit aeri i marítim per tal de contenir els contagis de coronavirus. Les revisions i qüestionaris han estat duits a terme per personal especialitzat de la Conselleria de Salut i Consum. Una única persona va mostrar simptomatologia compatible amb el COVID-19 al port de Palma, la qual cosa representa un 0,04 % del total de persones a les quals s’ha fet seguiment en els ports. Pel que fa als aeroports, 20 persones (19 a Son Sant Joan i 1 a Es Codolar) han presentat simptomatologia compatible amb la COVID-19, xifra que representa el 0,5 % del total dels controls. En tots els casos, les persones sospitoses de tenir el virus han estat aïllades.

Aeroports

A l’aeroport de Palma s’han duit a terme 2.779 controls, 2.676 dels quals no presentaven cap simptomatologia, i 19 han mostrat símptomes compatibles amb la COVID-19.

A Menorca, s’han fet controls a 359 persones, només 6 de les quals presentaven simptomatologia, i cap no ha mostrat símptomes compatibles amb la COVID-19.

Pel que fa a Eivissa, dels 667 controls realitzats, 30 indicaven simptomatologia, i 1 ha mostrat símptomes compatibles amb la COVID-19.

Ports

A Mallorca, s’han fet controls a 1.141 passatgers i transportistes en el port de Palma, 33 dels quals han presentat simptomatologia, però només 1 ha mostrat símptomes compatibles amb la COVID-19, l’únic cas detectat a totes les illes. Al port d’Alcúdia s’han duit a terme 67 controls, i no n’hi ha hagut cap que indicàs cap simptomatologia.

A Menorca, s’han fet 96 controls al port de Maó, un dels quals ha presentat simptomatologia, i cap no ha mostrat símptomes compatibles amb la COVID-19. Al port de Ciutadella s’han fet 124 controls, i no n’hi ha hagut cap que presentàs simptomatologia.

Al port d’Eivissa, s’han fet controls a 649 persones, 17 de les quals han presentat simptomatologia, i cap no ha mostrat símptomes compatibles amb la COVID-19.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.