El Consell Insular obre borses de treball per donar suport a tasques assistencials durant el període de l’estat d’alarma amb motiu del COVID-19

Davant la situació d’emergència de salut pública causada per la propagació del covid-19 (coronavirus) i la posterior declaració de l’estat d’alarma a tot l’estat espanyol, el Consell Insular de Menorca ha anat adoptant noves mesures extraordinàries per tal de protegir la salut i la seguretat dels col·lectius més vulnerables. En aquest sentit, el Consell Insular ha decidit reforçar la plantilla del personal dels centres assistencials de la institució insular per a oferir una major atenció i cura envers les persones considerades de major risc.

Així, s’ha obert una convocatòria extraordinària de borses de treball destinada a totes aquelles persones que vulguin col·laborar amb l’administració pública per a donar una major cobertura professional al servei de les residències de gent gran, centres de persones amb discapacitat… La convocatòria està oberta per a tots aquells professionals que s’ofereixin per a treballar, de manera remunerada, durant el període d’aquesta pandèmia, així com també a aquelles persones que, tot i no disposar de titulació acadèmica, tenen experiència en la cura de persones vulnerables.

Actualment es troben obertes les borses per als següents perfils: auxiliars d’infermeria, auxiliars educadors, cuiners, auxiliars de cuina, auxiliars d’internat, infermers, educadors i zeladors. 

Si respons a algún d’aquests perfils professionals i vols participar, et pots apuntar a la pàgina web del Consell Insular: : www.cime.es/borsacoronavirus 

Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *