El doctor Bonaventura Clotet reclama “descentralitzar” l’ús de medicaments i considera “caòtic” s’actua a l’Estat El director de l'IrsiCaixa aposta per endurir el confinament en alguns territoris i critica el "bloqueig polític"

El doctor Bonaventura Clotet, expert en malalties infeccioses.

ACN Barcelona .- El director de l’Institut IrsiCaixa a l’Hospital Germans Trias i Pujol, Bonaventura Clotet, ha reclamat “descentralitzar” l’ús de medicaments contra el coronavirus i ha considerat “caòtic” com s’està actuant a l’Estat. “No podem tenir tot centralitzat a l’Estat espanyol, no és pràctic no és àgil”, ha declarat. El doctor ha afirmat també que “no hi ha hagut cap tipus de previsió” i ha reclamat “seny”. “No creient que un sol comandament ho arreglarà tot perquè no és la solució”, ha afegit. D’altra banda, ha considerat que s’hauria d’endurir el confinament en alguns territoris i ha criticat el “bloqueig polític” i el “titubeig” a l’hora de prendre aquestes decisions, que provoquen una situació de “caòtica i patètica”.

El director de l’IrsiCaixa ha apuntat també la necessitat de disposar de tests ràpids per a tothom per poder saber més acuradament la situació general de la població. Això permetria fer tractaments en la fase inicial de la malaltia i corregir la situació actual en que s’envien a casa persones amb simptomatologia perquè no tenen un estat greu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.