Menorca suma 12 casos de coronavirus més que ahir, 7 d’ells a la residència d’Es Mercadal No es confirma el cas de coronavirus de la residència de Santa Rita de Ciutadella en el llistat de residències de gent gran de les Balears on s'han detectat positius

Menorca enregistra avui el pic més elevat positius de coronavirus en un sol dia, amb un total de 12 casos nous, que fan que el nombre de positius acumulats es situï en 47, però amb 9 altes acumulades, pel que el total d’actius avui és de 38.

D’aquestes 38 persones, 13 es troben ingressades al Mateu Orfila, 8 d’elles a l’Unitat de Cures Intensives i 5 a planta.

La part positiva és que s’han regitrat tres noves altes, que eleven fins a 9 les persones curades.

Hi ha hagut un increment considerable en els positius UVACs (Unitat de Vigilància Activa per Coronaviurus) que estan en observació a casa o en residència de majors on s’ha passat dels 18 d’ahir als 25 d’avui. D’aquests, 7 són pacients de la Residència d’Es Mercadal, que en aquests dos dies presenta un total de 10 positius.

Pel que fa als professionals menorquins infectats per COVID-19, n’hi ha vuit, un més que ahir, de la mateixa manera que ha augmentat el número de professionals en seguiment per haver estat en contacte amb malalts, que passa de 37 a 40, tres més que ahir.

No es confirma el cas de coronavirus de la residència de Santa Rita de Ciutadella en el llistat de residències de gent gran de les Balears on s’han detectat positius.

Illes Balears

Avui hi ha a les Balears 755 persones que han estat infectades pel COVID-19, noranta-cinc més que ahir, amb 26 morts i 67 noves altes mèdiques. Hi ha 662 pacients actius, 70 dels quals han necessitat ingés a UCI, 5 més que ahir.

Aquestes dades seran ampliades en una propera informació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.