Un servei públic d’informació al servei de la nostra població

Degà de la prensa escrita de l'Illa

Davant d’aquesta realitat complexa, des de Setmanaris i Revistes SL hem decidit que, a més a més de donar suport a les accions de les nostres Institucions adreçades a la ciutadania, com a entitat, com a editors de mitjans d’informació, hem d’assumir com fins ara, la responsabilitat social que ens pertoca. No ens podem quedar quiets, al contrari són en aquests dies que vénen, quan hem de fer el màxim esforç per contribuir a informar de la millor manera possible a la ciutadania.

És per açò que hem decidit que el Setmanari El Iris sigui fidel al seu compromís i sortir cada setmana, malgrat que hem perdut – i és entenidor- la majoria de les nostres campanyes de publicitat, però malgrat tot hem de seguir endavant i arribar a aquelles cases que cada setmana ens reben amb la porta oberta, que ens esperen per a llegir-mos, especialment les d’aquelles on hi ha gent major, no acostumada a les noves tecnologies i que té en l’Iris el seu mitjà de comunicació, d’informació. A ells no els podem deixar mai tot sols.

Una vegada més la nostra petició de quedar tots a casa, de ser responsables i d’aturar des del confiament aquesta epidèmia es fa més forta que mai.

Hem d’anar tots a una i pensar que ens hi jugam massa, ens ho jugam tot, començant per la nostra salut i també la nostra economia. Per tant deixem de banda conductes egoistes i ens quedam tots a ca nostra.

És així de fàcil i més bo de fer del que ens pot semblar.

PD: Els que estau a les xarxes, cada dia ens podeu seguir amb noves informacions a www.eliris.cat

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *