El PP exigeix que no es cobrin impostos: “Amb una mà es dona ajudes a empreses i amb l’altra es treuen via impostos” Els populars retreuen al govern espanyol "una improvisació contínua" i que "no reconegui els errors comesos"

Teodoro Garcia Egea

ACN Barcelona .- El secretari general del PP, Teodoro García Egea, ha exigit al govern espanyol que aturi el cobrament d’impostos. “A zero ingressos, zero impostos”, ha sentenciat en una roda de premsa, i ha afegit que mentre “amb una mà es dona ajudes a empreses, amb l’altra es treuen via impostos”. En el mateix sentit, també ha demanat que l’Estat es faci càrrec de les quotes dels autònoms i ha remarcat que “si no s’aixeca la persiana” no es pot pagar. “S’ha de salvar vides, però també empreses i feines”, ha dit. El secretari general també ha retret al govern espanyol que faci “una improvisació contínua” i ha demanat que “es reconeguin els errors comesos” per poder “servir millor a Espanya”.

García Egea s’ha expressat en aquest sentit just després de l’anunci del president espanyol, Pedro Sánchez, de paralitzar els serveis no essencials fins al 9 d’abril i li ha retret, de fet, que en un inici el cap de l’executiu fos contrari a aquesta mesura. “Els espanyols poden pensar que la crisi sempre és més veloç que el govern”, ha apuntat, i ha assegurat que, tot i això, el PP “estén la mà” a l’executiu.

D’altra banda, ha demanat que el personal sanitari tingui el material de protecció adequades i puguin tenir tests per a ells. Sobre els tests, el secretari general ha aprofitat per demanar “explicacions” sobre la compra de material no homologat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.