La Fundació per a l’Esport Balear segueix amb la seva oferta formativa on line

La Fundació per a l’Esport Balear comença avui dilluns 30 el bloc comú del curs d’Entrenador nacional d’Halterofília de nivell I. Un curs que, tot i l’Estat d’Alarma pel COVID-19, es pot afegir a la resta d’oferta formativa que la Fundació per a l’Esport Balear pot seguir fent ja que la major part d’aquesta, les gestions amb alumnat, professorat i federacions és online.

Actualment s’estan impartint els blocs comuns dels cursos de: Monitor nacional de pàdel de nivell I, Entrenador/a de Marxa nòrdica de nivell I, Entrenador/a de Gimnàstica Rítmica nivell III i Entrenador/a de Gimnàstica artística nivell III. Cursos que estan en actiu i que s’espera que finalitzin entre juny i juliol d’enguany.

Les classes presencials d’aquests cursos s’han suspès però val a dir que eren poques hores i s’ha reforçat la part online. Els exàmens presencials que es fan al final de cada mòdul sí que s’aplacen fins que es pugui tornar a reprendre l’activitat als centres.

DIPLOMES PENDENTS

D’altra banda hi ha 6 cursos que ja han finalitzat i que ara mateix s’està tramitant la documentació amb les federacions corresponents per poder elaborar els diplomes pertinents. Aquests cursos són: Entrenador/a de Gimnàstica Rítmica nivell I, Entrenador/a de Gimnàstica artística nivel, Entrenador/a de Marxa Nòrdica nivell I, Monitor nacional de Pàdel nivell I, Entrenador deTriatló de nivell I i Entrenador nacional Halterofilia nivell I.

Per contra, el curs de Monitor nacional de tennis nivell I, que està en període de practiques, queda a l’espera de que la situació es normalitzi.

Des de la Fundació Balear de l’Esport queden a l’espera que les Federacions que ho desitgin els facin arribar declaracions responsables convocant nous cursos perquè la gent es pugui matricular, tot i que és cert, que els blocs específics (gran part presencial) i les pràctiques, queden a la espera que això acabi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *