5 noves morts a Balears no comptabilitzades entre els dies 27 i 29 de març Estaven pendents de validació per part dels professionals

La Direcció General de Salut Pública i el Servei de Salut han pogut verificar la mort de 5 persones que finalment han donat positiu per SARS-CoV-2. Aquests òbits s’han produït entre els dies 27 i 29 de març i encara estaven pendents de validació per part dels professionals que procedeixen al registre de les morts per coronavirus. Les confirmacions es registren una vegada s’han revisat els expedients clínics dels pacients i s’ha contrastat la causa de les morts perquè no quedi cap dubte del motiu que les ha originat.

Concretament, dia 27 va morir una dona de prop de 90 anys a l’Hospital Universitari Son Llàtzer i un home de devers 95 a l’Hospital Sant Joan de Déu. El dia 28 va morir a Son Llàtzer una dona de prop de 95 anys i a Sant Joan de Déu ho va fer un home de més de 80. En aquest darrer centre, dia 29 va morir un home de més de 65 anys.

Amb aquestes, són 42 les persones que han mort a les Illes i que havien donat positiu per coronavirus.

La Conselleria de Salut i Consum actualitzarà la informació relativa a les Illes Balears a la roda de premsa que tendrà lloc a les 13.00 hores.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.