El Consell de la Indústria reclama a l’Estat ajuts estructurals per fer front a la crisi Assegura que es necessari garantir el proveïment de material industrials per a serveis essencials

El Consell de la Indústria, recentment impulsat per la Conselleria de Transició Energètica i Sectors Productius, s’ha reunit aquest matí per valorar els efectes econòmics que està provocant dins el sector la crisi del COVID-19. En aquest sentit, i atès que representa un dels sectors clau en la reconstrucció de l’economia balear, aquest òrgan ha reclamat a l’Estat la necessitat de rebre ajuts estructurals i alhora, que es garanteixi el proveïment de materials industrials per poder donar resposta als serveis de reparació demandats durant aquests dies per la població. Es tracta de materials utilitzats sobretot per electricistes o llanterners.

En aquest context, des de la Conselleria s’avaluaran aquestes i altres propostes a fi de mitigar els efectes econòmics que aquesta crisi està causant i es compromet a seguir treballant en la comunicació i coordinació amb un òrgan que considera determinant en la diversificació del model econòmic i productiu.

Cal recordar que una de les primeres accions que va demanar a aquest òrgan consultiu el vicepresident i conseller de Transició Energètica i Sectors Productius, Juan Pedro Yllanes, va ser l’elaboració dels informes sobre els riscs i efectes que està ocasionant el COVID-19 dins el sector industrial.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.