Presidència informa els partits polítics amb representació al Parlament sobre les actuacions del Govern enfront de la crisi sanitària

La consellera de Presidència, Cultura i Igualtat i portaveu del Govern, Pilar Costa, i el director general de Relacions Institucionals i amb el Parlament, Miquel Àngel Coll, han participat avui en la primera comissió entre el Govern i els partits polítics que tenen representació al Parlament de les Illes Balears, per col·laborar enfront de l’expansió de la COVID-19.

Durant la trobada, que s’ha dut a terme per via telemàtica, la consellera Costa ha informat els partits sobre les accions i les mesures preses durant aquestes setmanes per part del Govern per tal de fer front a l’emergència sanitària, així com de les darreres dades actualitzades sobre l’evolució de la malaltia a les Illes Balears.

Després de l’exposició de la portaveu, els representants dels grups polítics han plantejat les seves qüestions sobre les actuacions referents a les diferents àrees de l’executiu, les quals han estat respostes per la portaveu.

Per part dels partits, han participat en la comissió Silvia Cano, del PSIB; Gabriel Company, del Partit Popular; Jorge Campos, de Vox; Patricia Guasp, de Ciutadans; Alejandro López, de Podem; Joan Collet, de MÉS per Mallorca; Lina Pons, d’el Pi; Josep Castells, de MÉS per Menorca, Sílvia Tur per part de Gent per Formentera.

La comissió entre el Govern i els partits amb representació al Parlament és un òrgan de nova creació que s’ha posat en marxa a petició de diversos partits. Es reunirà amb una periodicitat setmanal per la via telemàtica mentre duri l’estat d’alarma i comptarà amb un representant de cada grup parlamentari, amb la consellera de Presidència, Cultura i Igualtat i amb el director general de Relacions Institucionals, Miquel Àngel Coll. A més, la comissió podrà requerir la participació puntual d’altres membres del Govern, en cas que la temàtica a tractar així ho requereixi.

Amb la creació d’aquesta comissió es dona continuïtat a la interlocució entre el Govern i els partits ja iniciada abans que es decretés l’estat d’alarma.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.