Actes 8 Març

Primer dia sense nous infectats a Menorca des de l’inici de la pandèmia a l’illa

Menorca no ha enregistrat avui cap nova persona infectada per coronavirus i les dades són pràcticament les mateixes que ahir amb l’excepció de la persona morta de 72 anys que es trobava hospitalitzada al Mateu Orfila.

A hores d’ara, segons les dades oficials de la Conselleria de Sanitat del Govern de les Illes Balears, la situació és la següent:

A l’Hospital Mateu Orfila hi ha 18 persones ingressades, de les quals 10 estan a la UCI, una més que ahir i 8 a planta.

Pel que fa a persones que segueixen la cura de la malaltia a domicili, el que es coneix per UVACs n’hi ha 33, una menys que ahir, com també està estabilitzat en 14 el número de professionals infectats que van donar positiu a les proves de COVID-19.

Tres són les persones que han mort a la nostra illa, 12 les que han rebut alta hospitalaria, i 51 pacients actius.

2 Comments on “Primer dia sense nous infectats a Menorca des de l’inici de la pandèmia a l’illa”

  1. Realment l’informacio es erronea. Avui matí ha sortit que una dona des geriatric de ciutadella ha donat positiu i que vigilaran i faran proves a nes que estan en contacte amb ella.

    1. En el moment de publicar la notícia, les dades oficials són aquestes. Fins que des de la Conselleria de Sanitat no s’actualitzin dades no posarem, per responsabilitat, les filtracions que es facin als altres mitjans. No ha de passar com el positiu de Santa Rita. Informam segons les dades oficials, ia les 14,02 minuts les dades oficials eren aquestes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.