Dos nous positius UVAC a Menorca per coronavirus Un d'ells personal sanitari del Geriàtric de Ciutadella que es va donar a conèixer ahir

Menorca registra avui de manera oficial dos nous casos de coronavirus, però tots dos en tractament UVAC al no haver necessitat hospitalització al Mateu Orfila. La dada més trista és la mort d’una persona de 77 anys amb patologies que van fer empitjorar el seu estat quan estava hospitalitzat i que malauradament han provocat el seu òbit.

Segons les dades donades a conèixer avui a les 13 h per part de la Conselleria de Salut, a Menorca hi ha 14 persones ingressades per COVID-19 al Mateu Orfila, nou d’elles a les Unitats de Cures Intesives i altres 5 a planta.

Pel que fa a tractaments UVAC a domicili o a persones que estan ingressades a residències de persones majors per part de les Unitats de Vigilància Activa per coronavirus, hi ha 34 persones ateses, dues més que ahir.

Una de les parts més positives de la jornada d’avui és que hi ha hagut 4 altes, 3 d’elles de pacients que es trobaven ingressats a planta al Mateu Orfila, més un altre pacient UVAC, que sitúen en 16 les persones que han estat donades d’alta mèdica des de l’inici de la pandèmia a la nostra illa.

Segons ha informat l’IB-Salut, hi ha 14 professionals infectats a Menorca, els mateixos que en els darrers dies, i els professionals en vigilància per haver estat en contacte amb positius son 46.

El total de casos acumulats a dia d’avui a Menorca, segons les dades oficials, és de 68 persones, dues més que ahir, però el nombre de casos actius és de 48 persones.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.