Dilluns es faran proves al Geriàtric de Ciutadella per saber si hi ha infectats. L'UVAC de Ponent realitzarà els tests als 21 residents del Geriàtric Municipal de Ciutadella i també als 12 treballadors del centre que van tenir contacte amb la treballadora infectada

Aquest dilluns l’equip UVAC de Ponent realitzarà els tests als 21 residents del Geriàtric Municipal de Ciutadella i també als 12 treballadors del centre que van tenir un contacte estret amb la treballadora que va donar positiu aquesta setmana.

Destacar que les persones majors que van tenir contacte amb la treballadora que va donar positiu per COVID-19, continuen aïllats en la mateixa residència, i cap d’elles presenta símptomes.

El motiu de que les proves es facin dilluns obeeix, segons ens han explicat responsables d’IB Salut, perquè es sap el dia exacte en que la treballadora infectada va estar en contacte amb aquestes persones majors i, per tant, es complirà el termini de 7 dies perquè el resultat de les proves sigui fiable i s’eviti tenir un fals negatiu, cosa que pot passar si es fan massa prest els tests a persones que no presenten símptomes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.