Menorca suma avui 3 nous casos de coronavirus i una nova alta Primer pacient extubat a l'UCI del Mateu Orfila

Foto: Antxon Castresana©

Menorca, després de dues jornades amb més casos, torna a davallar avui i només són tres els positius per coronavirus detectats, tots ells UVAC, cosa que vol dir que poden ser atesos als seus domicilis o residències.

A dia d’avui hi ha 17 persones ingressades al Mateu Orfila, 10 a UCI i 7 a planta. Hi ha que destacar que ahir vespre es va produir el primer pacient extubat a l’Unitat de Cures Intesives. Que és una bona senyal i indica la recuperació favorable del pacient.

Per que fa als pacients UVAC, és aquí on hi ha els tres nous casos respecte ahir, un d’ells és la treballadora de la Residència de Persones Majors d’Es Mercadal, i que situa el número de pacients UVACs en 41.

Una altra bona notícia és que tampoc s’ha produit cap mort a la nostra illa per COVID-19.

També dins les noticies positives, és una nova alta d’un pacient UVAC, que situa en 21 el número de persones infectades que s’han curat.

El número de professionals contagiats es manten, com ahir, en 15.

El número acumulat de persones que han patit coronavirus fins al dia d’avui a la nostra illa és de 83, tres més que ahir i el total de pacients actius és de 58.

Recordar també que avui matí s’han fet tests ràpits a les UVAC-Express de Canal Salat, a més dels residents i treballadors del Geriàtric de Ciutadella.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.