Armengol es reuneix amb experts sanitaris per fer seguiment del Covid-19 a Balears i tractar propostes per al desconfinament

La presidenta del Govern, Francina Armengol, acompanyada de la consellera de Salut i Consum, Patrícia Gómez, s’ha reunit per videoconferència amb membres del comitè d’alerta de seguiment del Covid-19 a les Illes Balears.

L’objectiu de la reunió ha estat valorar la situació de la Comunitat davant l’emergència sanitària i tractar propostes per al desconfinament una vegada finalitzi l’Estat de l’Arma, de moment decretat fins dia 26 d’abril. Armengol ha explicat que es durà a terme “amb estratègies sanitàries per seguir protegint adequadament la nostra població i per fer d’una forma àgil i eficient el retorn a la normalitat el més aviat possible”.

Al comitè de seguiment han assistit el director general del Servei de Salut (Ibsalut), Juli Fuster; Sebastià Crespí, biòleg; Joan Llobera, investigador d’Atenció Primària; Maties Torrent, epidemiòleg; Marga Cañellas, pediatra; Javier Arranz, expert en malalties infeccioses; Ildefonso Hernández, epidemiòleg; Eugènia Carandell, directora assistencial de l’Ibsalut, i Toni Riera, director de la Fundació Impulsa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.