L’IDI financia el servei del repartiment a domicili dels productes de Pasqua del forns de la marca “Pa d’Aquí. Forn i tradició” Actualment, més de tres-cents establiments de les Balears estan adherits al distintiu de qualitat

Els forns de la marca “Pa d’Aquí. Forn i tradició” comptaran amb un servei de repartiment a domicili gratuït durant la campanya de productes de Pasqua. L’IDI (Institut d’Innovació Empresarial de les Illes Balears) assumirà les despeses d’aquest servei que facilitarà que la ciutadania pugui adquirir aquests productes directament als forns i pastisseries dels seus municipis sense sortir de casa.

L’IDI, ens depenent de la Conselleria de Transició Energètica i Sectors Productius, ha decidit assumir les despeses del repartiment a domicili per completar encara més la campanya de promoció que incentiva la compra dels productes de Pasqua als forns i pastisseries, ja que per a aquest sector suposa una de les grans èpoques d’ingressos, juntament amb el Nadal. S’ha de tenir en compte que enguany, a causa de la Covid-19, els forners pateixen una baixada molt forta d’ingressos, i molts ja havien adquirit la matèria primera per elaborar els productes, abans de l’emergència sanitària.

Per gaudir del servei gratuït de repartiment a domicili, s’ha de fer una comanda mínima de 15 euros a un establiment del mateix municipi. Si s’encarreguen els productes abans de les 12 hores, s’entregaran el capvespre, i si es fa durant la tarda, al dia següent. Els encàrrecs s’han de fer directament al forn o a la pastisseria.

La consulta dels punts de venda adherits a la marca “Pa d’Aquí. Forn i tradició” es pot fer a través de l’app que permet conèixer els forns i les pastisseries i geolocalitzar-les. També ofereix les dades de contacte dels establiments. “Pa d’Aquí. Forn i tradició” és un distintiu de qualitat creat per l’IDI i per l’Associació de Forners i Pastissers de les Illes Balears per posar en valor els establiments amb obrador i que elaboren pa de forma tradicional i saludable. Més de 300 establiments de les Balears ja estan adherits a la marca

L’IDI va iniciar la setmana passada una campanya per incentivar la compra de productes tradicionals de Pasqua als forns i pastisseries de les Illes Balears. Aquests establiments, tot i que poden continuar oberts, pateixen una reducció de vendes, especialment en èpoques com Pasqua que suposaven una gran font d’ingressos. Per aquest motiu, des de l’IDI, es va posar el focus en què la ciutadania adquirís les panades, rubiols, formatjades, crespells o flaó als forns i pastisseries.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.