Artiem proposa viatjar de manera virtual a Menorca escoltant el so de la mar

La cadena hotelera menorquina Artiem ha enviat als seus clients un missatge que els convida de manera virtual el visitar aquesta Setmana Santa les destinacions on hi té els seus hotels, entre elles la nostra illa.

Normalment la Setmana Santa és una parada en el camí, una aturada al mig de l’any que molts vam aprofitar per viatjar i conèixer món. Aquest any probablement serà la Setmana Senta més estranya de les nostres vides, però si volguessis aprofitar-la i que de veritat sigui inoblidable, Artiem ens proposa una ruta per descobrir des de casa els seus tres destinacions: Menorca, Madrid i Astúries.

MENORCA
Quan pensem en Menorca, el primer que ens vé al cap són les seves espectaculars platges i cales que envolten l’illa amb un aire mediterrani. La millor manera de traslladar-se a la platja és amb el so de la mar en 8D. El moment favorit del dia, a la terrassa sota el sol. Pots trobar-los a internet, el nostre favorit és el de radioprogamacion.com. També, podem recorrer els seus racons a través de blocs de viatges que ens expliquen les seves experiències i comparteixen les millors fotos amb nosaltres. Des de Cala Galdana fins Binibeca. És una bona oportunitat per planejar el pròxim viatge d’estiu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.