Una nova mort a la Residència des Mercadal i un nou positiu al Geriàtric de Ciutadella 5 noves altes, 3 a planta del Mateu Orfila i 2 UVAC

Avui sí que hi ha que lamentar una nova mort per COVID-19 a Menorca, es tracta d’una dona de 84 anys amb patologies prèvies que va ser infectada a la Residència d’Es Mercadal.

Pel que fa a nous infectats, només 1 persones ha donat positiu a Menorca en les darreres 24 hores, es tracgta d’un treballador de l’Hospital Geriàtric de Ciutadella, que es troba en seguiment UVAC.

Segons les dades de la Conselleria, avui hi ha a Menorca 19 persones hospitalitzades al Mateu Orfila, 10 a UCI i 9 a planta. També hi ha 32 persones en seguiment per part de les UVAC.

Pel que fa als pacients ingressats a planta al Mateu Orfila, hi ha hagut 3 altes en les darreres 24 hores, però es mantén el número d’ingressats per mor que hi ha ingressat una pacient, comptabilitzada, del Geriàtric des Mercadal. que es considera per les patologies que presenta que necessita una assistència més específica que l’atenció UVAC.

Per tant la diferència entre ahir i avui és la següent:

Lamentar una mort més, la número 5 a l’illa.

1 positiu més UVAC, un treballador del Geriàtric de Ciutadella

5 noves altes, 3 a Hospital Mateu Orfila i 2 UVAC.

A la Residència des Mercadal, dels 12 residents que van donar positiu inicialment, 9 segueixen a la residència en atenció domiciliària pels equips UVAC, una resident s’ha traslladat a planta del Mateu Orfila i hi ha que lamentar 2 èxitus acumulats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.