Selección Berceo Sauvignon Blanc 2018 Monovarietal de la DO Rueda amb molta fruita, elegant, persistent i seductor

 

Avui us recomanam un vi que distribueix a la nostra illa Destil·leries Xoriguer, es tracta del Selección Berceo Sauvignon Blanc 2018, Un monovarietal de la DO Rueda que tal i com es descriu al nom del raïm Sauvignon : vinya salvatge, estam davant un vi ple d’aromes i amb molta fruita que ens anirà molt bé per la primavera i que ens ajudarà a fer un poc més agradables aquestes setmanes de confinament que ens queden.

NOTA DE TAST

Aspecte: Color groc palla, net i brillant.

Nas: Potent aroma varietal amb notes d’herbes verdes de primavera i fruites tropicals en el seu punt.

Boca: Carnós, fresc, saborós… Amb un persistent final que el fa elegant i seductor.

 

MARIDATGE

Ideal com aperitiu o per anar de copes o de pintxos. Marida a la perfecció amb uns calamars a la romana, dóna el punt de frescor necessari a unes patates braves, de la mateixa manera que té aquest punt equilibrat per acompanyar uns musclos a la marinera, un pop a la gallega, unes escopinyes al natural o unes navalles a la planxa.

Marida de manera sublim amb unes gambes vermelles al caliu o uns escamarlans a la planxa; gambes a l’allet, fritura de peix i marisc, peix roquer fregit on no hi manquin serrans, vaques, donzelles, esparalls…

Molls a la graella o a la planxa, cap-roig fregit o bullit acompanyat d’una salsa maonesa casolana, llobarro al caliu, pagre a la brasa, morruda al forn a la menorquina, rap amb salsa d’ametlles, pagells al forn, anfós a la mallorquina.

Calamars al forn, sípies amb salsa, pop a cebes, calamars fregits a l’andalusa, xipirons, raoles de bacallà, raoles de jonquillo, croquetes de rap i gambes, orades a la sal.

Proveu-lo per acompanyar arrossos mariners, tant a la paella, dins es tià, secs o caldosos. També aquells mar i muntanya com un de conill amb llagosta; de pollastre amb gambes; de costella de porc, musclos, sípia i gambes, com també és ideal per a un arròs negre de sípia amb carxofa i gambes, acompanyat d’un bon all i oli o bé una fideuada de peix i marisc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *