La policia detecta uns 200 casos de “fake news” relacionats amb cures “casolanes” o vacunes contra el coronavirus Marlaska alerta que no només provoquen alarma social sinó que suposen un “atemptat contra la salut pública”

ACN Madrid .- L’Oficina de Coordinació Cibernètica (OCC) d’Interior ha detectat uns 200 casos de “fake news” relacionats amb cures “casolanes” o de suposades vacunes miraculoses contra el coronavirus. També sobre medicaments que “suposadament “ acceleren els contagis del virus o sobre les capacitats del sistema sanitari estatal. El ministre de l’Interior, Fernando Grande-Marlaska, assegura que n’hi ha, fins i tot, que manipulen documents oficials i alerta que seran “contundents” contra aquesta casos. “No només perquè difonen odi contra els més vulnerables sinó que provoquen alarma social. Són conductes delictives que s’han de neutralitzar amb la veritat”, ha dit Marlaska.
En aquest sentit, afirma que es tracta “no només d’un atemptat contra la salut democràtica sinó contra la salut pública”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.