El govern espanyol intervé els laboratoris privats que fan proves de coronavirus i en regularà els preus Els tests de detecció hauran de tenir prescripció mèdica i els resultats s’hauran de comunicar a les autoritats

ACN Madrid .- El govern espanyol intervé els laboratoris i centres mèdics privats de diagnòstic clínic amb l’objectiu de controlar les proves de coronavirus i també amb la possibilitat de regular-ne els preus per “evitar situacions abusives” en l’accés al servei. En un ordre ministerial publicada al BOE aquest dimarts, l’executiu també estableix que només es faran tests quan hi hagi prescripció prèvia d’un facultatiu i que les resultats confirmats s’hauran de comunicar a les autoritats sanitàries competents de cada comunitat autònoma. El ministre de Seguretat Social, José Luis Escrivá, ha explicat que la mesura respon a la voluntat de tenir el “conjunt d’informació sistematitzat i organitzat”.
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *