Divendres es decidirà si Sant Joan es suspèn o s’ajorna

Portada del Setmanari El Iris d’aquest divendres dia 17 d’abril

Segons ha pogut saber el Setmanari El Iris, aquest divendres està previst que contactin l’alcaldessa de Ciutadella, Joana Gomila, i el caixer senyor del bienni 2020-2021, Borja Saura, per a prendre, potser, una de les decisions més tristes i més difícils per a qualsevol ciutadellenc o ciutadellenca: La de suspendre les festes de Sant Joan de 2020 per raons sanitàries i de seguretat de les persones per mor de la pandèmia del coronavirus.

L’Ajuntament ha de prendre una decisió difícil, però necessària, tot decidint el que més convé al poble i tinguent en compte totes les garanties sanitàries possibles en el cas de que s’obri una porta, que de principi no s’ha de tancar, a l’ajornament i celebrar la festa el mes d’agost o setembre.

Divendres, si no es fa públic abans, sabrem que es decideix, com veurem també com i de quina manera s’hauran de celebrar en el futur més immediat les festes de Sant Joan, perquè el coronavirus, desgraciadament està marcant i marcarà un abans i un després en tots els àmbits de la nostra vida.

3 Comments on “Divendres es decidirà si Sant Joan es suspèn o s’ajorna”

  1. Un ajornament serà clarament una mesura econòmica i no tendrà res a veure amb Sant Joan. Marcarà això sí, un abans i un després del ajornament, i una llicència per a tornar-ho fer en un futur, amb l’excusa o casuística que es vulgui aplicar.!

  2. Yo no soy de la isla, pero voy a menudo. Creo que tienen razón Sant Joan es el 24 de junio.y vamos a dejarnos de seguir guiándonos solo por el dinero.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.