Menorca enregistra avui un nou cas de coronavirus, a la Residència des Mercadal Sis noves altes, 1 pacient de planta del Mateu Orfila i 5 UVACS

Menorca romp avui la ratxa de tres dies sense casos positius i en suma un de nou. Es tracta , una persona major de la Residència des Mercadal, que inicialment era negatiu, ara ha donat positiu però està bé, sense símptomes.

La bona noticia de la jornada és ja s’han curat 5 dels residents de la residència geriàtrica des Mercadal que havien donat positiu.

Dimarts es van repetir proves a tots els 18 residents i els resultats són 13 negatius i 5 positius, més un dona de la que encara no es tenen els resultats de les proves. És tracta d’una dona que estava ingressada a l’Hospital i ahir va tornar a la residència perquè ja està en la fase final de la recuperació. En canvi, un resident que inicialment era negatiu, a ha donat positiu però està bé, sense símptomes, tal i com hem indicat.

Per tant, ara ara mateix  a la Residència des Mercadal hi ha 13 negatius + 5 positius + una resident que ha tornat de l’Hospital i de la que s’està pendent dels resultats de la PCR.

També hi ha que destacar que des de fa 11 dies, des del passat 5 d’abril, no hi ha hagut cap ingrés de pacients en estat crític per COVID-19 a l’UCI del Mateu Orfila, i ahir es va donar l’alta a domicili del primer pacient que havia estat ingressat a UCI al Mateu Orfila. El primer pacient que va passar d’UCI a planta.

La radiografia del dia d’avui és la següent: 

Hospital Mateu Orfila: 12 pacients ingressats, 5 a UCI i 7 a planta.
Uvacs: 20 persones en seguiment domiciliari
Professionals positius: 3

1 nou positiu (del geriàtric des Mercadal)

6 altes (1 pacient de planta de l’Hospital + 6 pacients Uvacs)
Altes acumulades: 62
0 morts
Morts acumulats: 8

Positius actius: 35

Total positius acumulat de Menorca: 105

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.