Avui es reuneixen la batlessa i el caixer senyor

Avui migdia, tal i com va avançar el Setmanari El Iris, es reuneixen via telemàtica l’alcaldessa de Ciutadella, Joana Gomila i el caixer senyor del bienni 2020-2021, Borja Saura, per a iniciar les converses i canvis d’impressió per a decidir si les festes de Sant Joan de 2020 es suspenen i s’espera a 2021 a la seva celebració o bé s’ajornen.

El que sí sembla que està clar és que les festes d’enguany no es podran celebrar, ara per ara i com estan les coses, dins el mes de juny.

Segons ha explicat al Setmanari El Iris la regidora de festes, Gràcia Mercadal, la reunió d’avui migdia entre representants municipals i de la junta de caixers, difícilment podrà prendre segons quines decisions pel fet que l’Ajuntament està encara pendent de consultes que s’han fet a altres Administracions, entitats i empreses relacionades en l’organització de les festes.

De totes maneres serà l’Estat espanyol qui decidirà en el seu moment quan i com es podran començar a celebrar, sense que suposi un risc per a la població, actes multitudinaris que van des d’un concert, un partit de fútbol a un estadi amb públic, o bé festes patronals com la de Sant Joan, així com les de la resta de pobles de Menorca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.