La Presidenta del Consell Insular agraeix la labor feta per la unitat de l’exèrcit que  ha col·laborat amb les feines de desinfecció d’espais públics

La Presidenta del Consell Insular, Susana Mora, acompanyada per la consellera d’Ocupació, Habitatge i Cooperació Local, Cristina Gómez, han rebut la visita institucional del Coronel Pujol, qui ha dirigit la unitat de l’exèrcit que s’ha desplaçat a Menorca per ajudar amb les feines de desinfecció d’espais públics.

Durant la trobada, les dues representants del Consell Insular han mostrat el seu agraïment per la seva cooperació i suport, i han mostrat la seva satisfacció pel treball realitzat per la seva unitat. Per la seva banda, el Coronel Pujol ha expressat la seva posada a disposició en cas que es requereixin de nou els seus serveis i ha manifestat que la societat menorquina està demostrant un alt de nivell de compromís davant de la situació actual.

Aquesta unitat de l’exèrcit, que va arribar dilluns, ha completat avui el treball de desinfecció que ha durat una setmana. Aquesta tasca s’ha pogut realitzar gràcies a la coordinació entre diferents administracions com el Consell, els ajuntaments i la Delegació del Govern. Entre els espais públics desinfectats es troben:

Ciutadella: el Port de Ciutadella i les dependències de la Policia Nacional de Ciutadella.

Maó: les dependències de la Policia Local i Nacional de Maó, el centre penitenciari, l’aeroport, mercat des Claustre, Centre Assessor de la Dona, ascensor del Port de Maó, i l’hospital Mateu Orfila.

Alaior: les dependències de les àrees socials, així com també les seus de Creu Roja i Càritas , l’àrea de Salut des Banyer, i les dependències de la Policia Local.

Sant Lluís: centre salut, dependències de les àrees socials i atenció al ciutadà.

Es Migjorn: les dependències d’Alcaldia, la biblioteca, l’escola de música i el centre de dia.

Es Castell: l’ajuntament i les dependències de la Policia Local.

Tot i que en un primer moment es va considerar incloure els geriàtrics en el pla de desinfecció, des de l’Àrea de Salut del Govern ens van indicar que per aquestes instal·lacions se segueix un procediment diferenciat.

A més a més de la unitat de desinfecció també els hi han acompanyat un grup d’efectius per ajudar a la Policia Local i a la Guàrdia Civil en les seves tasques de vigilància i informació ciutadana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.