Cs demanarà al govern espanyol que permeti als menors sortir al carrer “de manera controlada” La formació taronja creu que després d'un mes de confinament és moment de retornar els "esforços" a les famílies

La presidenta de Cs, Inés Arrimadas.
ACN Barcelona .- El grup de Cs al Congrés demanarà dimecres que ve al govern espanyol que els menors puguin sortir de casa “de manera controlada”. Segons informa la formació a través d’un comunicat, tenen previst fer la petició en el marc del ple de la cambra baixa sobre la pròrroga de l’estat d’alarma. Segons Cs, després d’un mes de confinament, és moment de tornar a les famílies els esforços que han fet en les darreres setmanes “tan dures”. El partit liberal defensa que la sortida dels nens s’ha de fer complint un conjunt de condicions: sempre acompanyats per només un adult, per temps limitat, a l’entorn de la casa, respectant les distàncies de seguretat i d’acord amb les recomanacions sanitàries.
Cs recorda que la sortida controlada de menors al carrer ja es permet a països de l’entorn d’Espanya que es troben en circumstàncies similars. I també assenyala que és una mesura que té el suport de dirigents autonòmics, del Defensor del Poble i de nombrosos psicòlegs.

“És necessari agrair l’esforç que estan realitzant les famílies i evitar l’esgotament psicològic afavorint la possibilitat que els més petits puguin prendre l’aire o donar un passeig sempre que es puguin mantenir les mesures sanitàries i de seguretat”, defensa Cs.

A més, Cs demanarà al govern de Pedro Sánchez un pla per proveir d’equips de protecció individual a la població així com a equipaments sanitaris i als professionals de risc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.