El GOB porta llibres i plantes a ca teva per sant Jordi Entre ells els llibres de cuina de Bep Al·lès

Des del GOB s’ha organitzat la venda de llibres del GOB amb entrega a domicili per aquest sant Jordi. La situació que vivim no ens ha d’impedir gaudir d’aquesta festa i dels llibres. Adjuntam un llistat de llibres que us recomanam, que podeu demanar a botiga@gobmenorca.com o al telèfon 971 350 762. Servim a tota Menorca.

També Es Viver de Plantes de Menorca del GOB segueix amb la venda a domicili de planters d’horta ecològics, plantes aromàtiques i arbres de fruita, un complement ideal als llibres per sant Jordi.

Aquí ens veiem obligats a restringir el servei als municipis de Maó, Sant Lluís i Es Castell.

Podeu fer les comandes per whatsapp al 650 350 172, o per email a esviver@gobmenorca.com. Consultau-nos qualsevol dubte. Ara és temps de plantar l’hort per l’estiu, els que tingueu la sort de tenir-lo dins la vostra àrea de confinament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *