Primeres quaranta adhesions a «Per Sant Jordi, una paraula!» Tots els consells i els principals ajuntaments ja s’han sumat a aquesta iniciativa del Govern

En els primers dies de recollida d’adhesions, una quarantena d’institucions i entitats ja s’han adherit a «Per Sant Jordi, una paraula!». Aquesta proposta participativa ha estat impulsada per la Direcció General de Política Lingüística, però és oberta a totes les institucions i a tot tipus d’entitats. L’objectiu és que es comparteixin el màxim nombre de paraules a través de les xarxes socials aquest dijous, diada de Sant Jordi.

Entre les adhesions recollides hi ha els quatre consells insulars i nombrosos ajuntaments com els de Palma, Maó, Eivissa, Manacor, Ciutadella o Inca. Els sindicats UGT i Alternativa Docent, l’Obra Cultural Balear o l’Institut d’Estudis Eivissencs són algunes de les entitats que també s’hi han sumat. Així mateix, hi trobam associacions culturals i veïnals d’arreu del territori. Les adhesions segueixen obertes i es poden consultar a la pàgina web de la Direcció General de Política Lingüística (dgpoling.caib.es).

«Per Sant Jordi, una paraula!» demana triar una paraula i publicar-la a les xarxes el dia 23 emprant l’etiqueta #parauladesantjordi. La iniciativa s’adreça a tota la població i vol potenciar la llengua catalana com a element cohesionador de la societat. Les institucions o entitats s’hi poden adherir enviant un missatge de correu electrònic a foment@dgpoling.caib.es des de l’adreça de la institució o l’entitat. S’hi ha de fer constar el nom, el telèfon, el nom del representant i la localitat. Per mitjà de l’adhesió, la institució o entitat es compromet a assumir la proposta com a pròpia i a fer-ne difusió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.