El Departament d’Esports vol escoltar el sector esportiu i conèixer de primera mà les necessitats generades a causa de la crisi sanitària de la Covid-19. Es presenta una enquesta dirigida al teixit associatiu i empresarial de l’àmbit esportiu, l’objectiu és establir un diàleg amb el sector per mobilitzar recursos

El Departament d’Esports del Consell Insular ha llançat avui la iniciativa “Rescat de l’Esport”, es tracta d’una enquesta que permet ampliar el diagnòstic sobre les conseqüències de l’impacte de la Covid-19 sobre aquest sector. L’objectiu no és altre que tenir una fotografia el més àmplia possible de la situació dels danys que la crisi ha provocat en tot l’àmbit de Menorca.

Aquesta iniciativa facilita que les entitats esportives, empreses de l’àmbit de l’activitat física i esport, esportistes puguin traslladar les seves principals preocupacions i necessitats i, com a conseqüència, afavorir que l’administració esportiva de l’illa de Menorca engegui un pla d’acció per combatre l’impacte social i econòmic causat per la crisi sanitària.

El  Departament d’Esports ja va tenir un primer contacte amb les entitats esportives el passat dimarts. Una reunió virtual a la qual van assistir unes 100 entitats. L’objectiu de la reunió va ser exposar les diferents convocatòries d’ajuts que, des del departament, estan previstes treure. Al mateix temps, es va anunciar que el departament d’esports ha avançat els tràmits per poder anticipar la convocatòria, donat que la temporada esportiva ja es dóna per finalitzada.

Des del departament d’Esports i els diferents serveis d’esports dels ajuntaments de l’illa ja s’està treballant per elaborar un pla d’acció per donar resposta a la complicada situació que viurà el sector esportiu. El primer pas per a l’elaboració del pla d’acció serà la diagnosi del sector a través d’un formulari dirigit al sector esportiu (esportistes, empreses privades, entitats…).

El sector esportiu podrà respondre el formulari fins dia 1 de maig, i es preveu que la setmana següent es presentin els resultats.  Aquests resultats permetran tenir dades estratificades per municipis, la qual cosa facilitarà als ajuntaments tenir un coneixement més específic de la situació del sector esportiu del propi municipi.

Accedeix a l’enquesta a través del següent enllaç:

 https://forms.gle/zEwvACa8fMbYMQm96

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.