El Grup Municipal del PP també demana dedicar els 400.000 del pressupost de Sant Joan als sectors econòmics més perjudicats

Atès el que preveu el punt 3 de la Disposició Addicional tercera del Reial Decret 463/2020, de 14 de març, pel qual es declara l’estat d’alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada pel COVID-19.

Ates que davant aquesta pandèmia la situació econòmica serà molt complicada durant uns anys, provocant una crisi que afectarà, entre d’altres, a les empreses de serveis (comerços, restaurants, empreses d’oci, etc)

Atès que entenem que l’Ajuntament ha de fer tot el que estigui en les seues mans per pal·liar aquesta situació i ajudar a tot el teixit ciutadà, associatiu i empresarial del municipi.

Ates que des de l’Ajuntament vam haver de pendre la difícil decisió de suspendre les festes de Sant Joan 2020, conjuntament amb la Junta de Caixers i altres persones i entitats implicades en les festes.

Ates que ses festes de Sant Joan tenen un cost aproximat per l’Ajuntament d’uns 400.000 euros, que enguany no es destinaran a aquesta finalitat tot i estar pressupostats.

Per tot açò, el Grup Municipal del Partit Popular presenta la següent moció:

Primer.- L’Ajuntament de Ciutadella destinarà 400.000 euros de des despeses que no es duran a terme amb motiu de la suspensió de les festes de Sant Joan, a una línia d’ajuts destinats als sectors econòmics perjudicats econòmicament per la suspensió esmentada.

Segon.- L’Ajuntament de Ciutadella penjarà la bandera de les festes de Sant Joan al balcó de les cases consistorials.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.