Licitació del lloguer dels tres llocs de venda vacants al Mercat del Peix de Ciutadella

Amb la voluntat de donar suport als productors de Ciutadella del sector de la pesca i per facilitar la venda dels seus productes als consumidors, l’Ajuntament treu a concurs urgent el lloguer dels tres llocs de venda vacants del Mercat del Peix.

L’Ajuntament valora que els tres llocs de venda de peix buits al mercat municipal poden ser una oportunitat pels pescadors de Ciutadella, que de manera individual o col·lectiva vulguin utilitzat aquests llocs de venda vacants per resoldre la manca de sortida dels productes de la pesca local amb el tancament de l’oferta turística i de restauració.

En els propers dies es publicaran les condicions per accedir al concurs públic dels tres llocs de venda vacants, destacant les dimensions i el preu de sortida: una parada de 3,5 m2, amb un cost de 192,50 euros més IVA, i les altres dues parades són de 3 m2, amb un preu mensual de  165,00 euros més IVA. I atesa la justificació d’aquesta licitació, de suport als productors locals, es valorarà que el compromís amb la venda del producte local sigui un aspecte determinant en la seva adjudicació.

La regidora de Fires i Mercats, Sandra Moll, ha considerat que, fets d’aquesta mena, evidencien que l’administració municipal manté viu el seu compromís amb el producte local.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.