Ara més que mai, doneu suport  a la premsa local

 

La crisi del coronavirus ha afectat i molt a la majoria d’empresaris menorquins, especialment aquells que tenien la seva activitat basada en el comerç i el turisme, entre ells Setmanaris i Revistes SL, editora del Setmanari El Iris, que hem vist com poc a poc han anat davallant els anunciants, perquè gran part d’ells estan sense activitat i amb més despeses per impostos i quotes que ingressos. Però per altra banda han augmentat considerablement les vendes d’El Iris a gairebé tots els punts on es pot comprar el nostre setmanari.

Aquest augment de vendes ve condicionat per dos factors principals; per una banda que la gent consumeix ara més que mai diaris i revistes a casa i, la segona és que aquells que estaven acostumats a llegir-mos a bars, principalment, ara han volgut seguir informats per l’Iris i ens compren cada setmana per a llegir-mos a ca seva.

És per açò que ara més que mai és el moment de donar suport a la premsa local per aquells empresaris, petits i mitjans empresaris de Ciutadella, que tenen obert al públic o bé fan servei a domicili ens donin el seu suporr, perquè si entre tots volem moure la roda de l’economia local, les revistes menorquines com El Iris hem de tenir aquest suport amb anuncis, perquè el que avui és de franc a les xarxes, a petits editors com noltros ens surt molt car i ens aboca a una possible desaparició.

Les revistes locals feim una feina important. Arribam també a segments de població que no estan acostumats a les xarxes socials, i és per açò que vam decidir sortir cada setmana, malgrat la crisis econòmica, perquè també hem de fer la nostra labor social i solidaria, especialment amb els majors, els més afectat per aquesta maleïda pandèmia i que són els que més s’han quedat a casa.

Volen agrair a les Administracions públiques que des del primer moment ens han donat el seu suport, que han cregut amb les revistes locals, de la mateixa manera que més gran és l’agraïment a aquells anunciants que han seguit confiant amb noltros i cada setmana ens posen la seva publicitat, que és la benzina que fa moure el nostre motor per arribar a tots voltros cada setmana. I, com no pot ser d’altra manera als nous anunciants, a aquestes petites empreses de Ciutadella que ara han vist que El Iris és una bona plataforma per arribar a la gent i oferir els seus serveis en botiga o a domicili.

Finalment, el nostre més sincer agraïment als subscriptors, als que any rere any ens esperau a ca vostra cada divendres i, és aquest suport el que fa que el nostre compromís amb Ciutadella sigui encara més ferm.

Apostau i anunciau-vos a la premsa local, perquè un poble sense premsa, sense notícies és un poble sense llibertats i sense cultura.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *