Casado reclama a Sánchez un pla de rebaixes fiscals per al turisme i aixecar restriccions de mobilitat a l’estiu El líder del PP exigeix al govern espanyol que no doni per perdut tot l'any del sector turístic

Pablo Casado i Isabel Díaz Ayuso, de visita a la Room Mate Oscar Hotel, un dels 22 hotels habilitats per a sanitaris, el 25 d’abril del 2020.
ACN Madrid .- El president del PP, Pablo Casado, ha reclamat aquest dissabte a l’executiu liderat per Pedro Sánchez un pla de rebaixes fiscals per al turisme i aixecar les restriccions de mobilitat interprovincial a l’estiu, a partir del mes de juny. Casado exigeix al govern espanyol que no doni per perdut tot l’any del sector turístic i li ha recordat que es tracta d’un sector que representa un 13% del PIB espanyol i genera un 14% dels llocs de feina (fins a 3 milions de persones en depenen). “Espanya necessita anar recuperant a poc a poc la respiració”, ha assenyalat el líder del PP, que acompanyat de la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha visitat un dels 22 hotels habilitats per al descans dels professionals sanitaris.
“Hi ha 150.000 MEUR en joc si el sector turístic no es va desescalant amb test massius, amb material de protecció per als seus treballadors i amb la confiança d’un país que aposta per un dels seus sectors essencials”, ha insistit Casado. “S’hauria d’agrair al sector hoteler que hagi donat el millor de si mateix en el pitjor moment de la seva història”, ha recalcat el president del PP.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.