El diari digital www.eliris.cat es consolida amb 20.000 usuaris

El projecte de diari digital per Menorca editat per Setmanaris i Revistes SL i complement a la xarxa de l’edició en paper del Setmanari El Iris, s’ha consolidat en el darrer més com a nou diari digital de refrència, escrit en la nostra llengua, arribant a gairebé 20.000 usuaris o lectors, que segueixen les notícies de Menorca, a més de tota l’actualitat de les Illes Balears, Estat espanyol i internacionals, especialment en el que fa referència a la pandèmia del coronavirus.

Tant l’edició en paper, que ha sumat vendes en els quioscs i el supermercat Diskont (a la seva llibreria), han anat augmentant el numero de subscriptors que poden rebre a casa bé la versió en paper o un pdf digital.

Ara més que mai és el moment de donar suport a la premsa local, que és també producte local, amb nous subscriptors a les edicions setmanals, i nous anunciants tant al Setmanari El Iris, com a eliris.cat, perquè és un bon moment per a invertir en publicitat i arribar a molta més gent per a fer moure els engranatges de la nostra economia local.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *