Actes 8 Març

ACTUALITZACIÓ: Menorca segueix sense nous infectats per COVID-19 un dia més Es tracta d'un pacient -ja comptabilitzat- que havia donat positiu amb anterioritat, i després de dos controls negatius ha tornat a marcar positiu

Foto: Antxón Castresana

La nostra illa al final no té cap nou positiu tal i com ha informat fa uns minuts IB-Salut a Mekorca, i ja són 9 dies sense cap nou contagi.

El fet que el comunicat de la Conselleria de Salut de les Illes Balears, inclogués un nou ingrés a planta del Mateu Orfila, havia donat entendre que hi havia un nou positiu.

Segons han explicat els responsable de Salut a Menorca, “avui tenim un pacient més ingressat a planta de l’Hospital. No és tracta, però, de cap positiu nou. És un resident del geriàtric des Mercadal, de 76 anys i amb patologia de base, que ja va donar positiu a final de març i, després de dos controls PCR negatius, va rebre l’alta mèdica, tot i que continuava aïllat a la residència i, com a tots els residents del geriàtric, estava en seguiment per l’equip UVAC de la zona centre.+

Divendres, en el control habitual, se li van detectar unes dècimes de febre. Es va decidir el seu trasllat a l’Hospital, tot i la seva simptomatologia lleu, per fer-li un seguiment. Se li ha fet una nova PCR i ha donat positiu.

Per tant, avui tenim un cas actiu més que ahir, però no és un acumulat més del total, que continua en 109.

Per tant la situació a la nostra illa és:

Hospital Mateu Orfila: 8 persones ingressades,  5 a UCI i 3 a planta.
Uvacs: 1
Professionals positius: 1
Professionals en seguiment:  2

Altes acumulades: 88 (una manco que ahir per aquest fet)
Morts acumulades: 11
Total casos actius: 10
Total acumulat Menorca: 109

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.