El president espanyol diu a la conferència que té el “propòsit” de reforçar el consens amb les autonomies Torra demana a Sánchez que exclogui Catalunya de l'estat d'alarma o nomeni la Generalitat com a "autoritat competent"

El president de la Generalitat, Quim Torra, reunit per videoconferència amb el president espanyol, Pedro Sánchez, i els altres presidents autonòmics

ACN Barcelona .- El president de la Generalitat, Quim Torra, ha demanat al president espanyol, Pedro Sánchez, que exclogui Catalunya de l’estat d’alarma, o que nomeni el Govern com a “autoritat competent”. Així ho han explicat fonts de Palau després de la vuitena conferència telemàtica de presidents autonòmics, celebrada aquest diumenge. Torra ha traslladat a Sánchez que considera una “falta de respecte institucional” no haver rebut cap resposta a la carta que li va enviar dimecres per demanar una reunió. Per la seva banda, el president espanyol ha insistit a la reunió que té el “propòsit” de reforçar el consens i la coordinació amb les autonomies de cara al procés de la desescalada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.