Setmanaris i Revistes desinfecta les seves instal·lacions amb ozó L'editora del Setmanari El Iris atèn al públic amb les màximes garanties de desinfecció

Per tal d’assegurar la total desinfecció de les nostres oficines aquesta setmana hem realitzat una completa neteja a les instal·lacions d’El Iris amb un canó d’ozó. Aquest mètode que converteix l’oxigen en ozó i desactiva pràcticament tots els virus, s’ha utilitzat als despatxos, taller, arxiu i zones comuns per tal d’assegurar el més alt grau de desinfecció. D’aquesta manera refermam el nostre compromís amb la salut dels nostres treballadors i clients. La neteja s’ha duit a terme d’una manera ràpida i eficient per part de l’empresa local Innova Menorca.

Setmanaris i Revistes, té obert el seu servei d’atenció al públic de 10 a 12 hores de dilluns a divendres perquè es puguin fer subscripcions al Setmanari El Iris, i atendre també als clients que necessiten d’impresos per als seu establiments com fulletons, flyers, cartes de bar i restaurant, targes personals, cartelleria, etc.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.