Indignació entre els restauradors de Balears pel tracte a favor del Govern a Canàries en l’extensió dels ERTES Des de Restauració CAEB deixen clar que no lamenten aquesta mesura, sinó "que hi hagi un greuge comparatiu i no l'apliquin a Balears"

“Indignats, maltractats, decebuts”. Així de contundents s’han mostrat els restauradors de les Balears després de conèixer la decisió que acaba de prendre el Govern d’Espanya.

Una decisió que beneficia únicament i exclusivament a les Illes Canàries. I és que, tal com ha anunciat la diputada de Coalició Canària (CC) Ana Oramas aquest dimecres a la tarda en una entrevista a Cadena COPE, el Govern d’Espanya s’ha compromès a mantenir el període dels ERTO de el sector turístic canari fins que es restableixi el mercat i el transport de turistes internacionals que, segons les previsions dels experts, podria ser fins al novembre o desembre.

Així doncs, des Restauració CAEB mostren la seva indignació per aquest tracte a favor del Govern central cap a les Canàries “deixant de costat a Balears”. És més, manifesta el president de l’Associació de Bars, Cafeteries i Restaurants, Alfonso Robledo, “considerem que és un greuge comparatiu molt greu ja que les dues comunitats depenem de l’turisme”.

En aquest sentit, afegeix Robledo, “no entenem que havent un comandament únic a Madrid es prenguin decisions tan arbitràries i desiguals”. “El que volem és que aquesta mesura tan necessària per a Canàries es faci extensiva per a Balears de la mateixa manera que en el seu dia es va fer amb el descompte de resident”.

Per Restauració CAEB es tracta d’una mesura molt positiva que ajudaria a pal·liar els efectes negatius d’aquesta crisi i per això “volem les mateixes condicions que les Canàries”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.