Mercadona dóna 1.000 quilos de productes de neteja personal i de la llar a l’Ajuntament de Maó La companyia intensifica les donacions de primera necessitat durant l’excepcional situació ocasionada per la Covid-19

Mercadona ha lliurat una tona de productes de neteja personal i de la llar com  bolquers, gel de dutxa, lleixiu o rentavaixella a mà a l’Ajuntament de Maó a través de l’àrea de Serveis Socials, fruit de l’estreta col·laboració que mantenen des de l’any 2012. L’objectiu de la iniciativa de la companyia és reforçar el seu Model Responsable durant la situació excepcional que viu el país ocasionada per la Covid-19.

La companyia també ha reforçat el seu procés de donacions amb les entitats socials de les Illes Balears amb les quals col·labora habitualment, i ha implementat noves mesures que garanteixen tant la seguretat de les persones com el subministrament d’aquestes organitzacions.

La Directora de Relacions Externes de Mercadona a Illes Balears, Bàrbara Ordás, destaca que: “La companyia, en el seu ferm compromís d’estar al costat dels col·lectius més desfavorits, intensifica el seu Model Responsable col·laborant amb els bancs d’aliments i menjadors socials d’Illes Balears. La situació d’excepcionalitat que estem vivint és molt canviant i requereix per part nostra agilitat en les nostres decisions i plantejaments, amb un únic objectiu: fer el que faci falta per a donar resposta a les necessitats de les persones més vulnerables en aquesta situació d’extraordinària complexa que estem vivint”.

D’altra banda, l’alcalde de Maó, Hector Pons, agraeix la labor de la companyia per “la col·laboració que tots els anys aporta Mercadona, que redundarà entre els col·lectius o persones més necessitades de Maó, i que, enguany ha estat doblegada per a poder continua atenent les necessitats de les persones més vulnerables del nostre municipi”.

El Pla de Responsabilitat Social de Mercadona

Mercadona col·labora a Espanya amb més de 240 menjadors socials i 60 bancs d’aliments. Enguany, la companyia ha fonat a totes aquestes entitats i organitzacions un total de 4.130 tones.

També, treballa amb 32 fundacions i centres ocupacionals en la decoració de les seves botigues amb murals de trencadís, elaborats per més de 1.000 persones amb diferents graus de discapacitat.

D’altra banda, el Pla de Responsabilitat Social també inclou línies de sostenibilitat mediambiental.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.