PIME Menorca agraeix la rapidesa de l’Ajuntament de Maó amb les ajudes a l’activitat empresarial

La voluntat de l’Ajuntament de Maó en donar suport als empresaris del municipi que a causa de l’estat d’alarma han hagut de tancar els seus establiments i la ràpida presa en consideració de les peticions de les entitats empresarials, PIME, ASCOME i Mô Comercial han propiciat que en un termini molt curt de temps ja estiguin disponibles les ajudes per als establiments ubicats a Maó.

Els empresaris agraeixen la rapidesa de resposta del consistori en uns moments en què molts d’aquests es troben despeses que satisfer i cap ingrés. Cal que Administració local doni tranquil·litat i un missatge de suport a el teixit productiu i així ho ha fet l’Ajuntament de Maó.

Les trobades mantingudes entre aquestes entitats i l’alcalde, regidors i tècnics han accelerat la posada en marxa d’aquesta línia d’ajuts per mantenir l’activitat empresarial a Maó.

Molts establiments de la localitat comptaran amb aquest ajut per fer front a pagaments de lloguer, préstecs, proveïdors, els subministraments, comunicacions i les retribucions salarials. A més de fomentar la promoció, la formació i la unitat empresarial.

Agraeixen també la flexibilització i simplificació administrativa en la sol·licitud de les ajudes, permetent que amb la presentació d’una declaració responsable els empresaris puguin ser beneficiar-vos de immediat de les ajudes per a l’activació i millora de la qualitat comercial de l’Ajuntament de Maó.

La Federació i les associacions de comerciants, ASCOME i Mô Comercial col·laboraran amb l’Ajuntament facilitant als empresaris la informació necessària perquè puguin acollir-se a aquests ajuts i perquè pugui seguir mantenint-se el teixit empresarial.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.