José Luis Benejam, batle d’Alaior, es reuneix amb el sector hoteler del municipi

José Luis Benejam, batle d’Alaior, s’ha reunit aquest matí amb una àmplia representació de la indústria hotelera del municipi per tractar conjuntament les conseqüències en aquest sector de la crisi de la Covid- 19, així com per estudiar amb caràcter immediat les mesures a aplicar.

Benejam els ha traslladat la voluntat de l’ajuntament de crear un clima i unes condicions de treball que afavoreixin al seu sector, a partir de les competències municipals, així com també s’ha compromès a ser el fil conductor de les seves propostes a les altres administracions competents. A més, ha fet èmfasi en la importància de promocionar el municipi de cara a que, quan sigui possible, els turistes optin per venir a Menorca, i particularment a Alaior.

Finalment, els ha anunciat que l’ajuntament farà tot el possible per incentivar i afavorir l’oferta complementària tant a les zones turístiques com al nucli urbà i els ha avançat que el consistori ja està estudiant de quina manera es podrà accedir, quan es pugui, a les platges, per tal de proporcionar seguretat i tranquil·litat als usuaris.

Aquesta cita amb els representants hotelers del municipi forma part de l’estratègia de l’Ajuntament d’Alaior de fer partícips a tots els sectors afectats per la situació actual del pla del consistori per afrontar la crisi provocada per la pandèmia, i ha suposat un espai on els participants han tingut l’oportunitat de traslladar i exposar de primera mà les seves preocupacions i suggeriments.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.