B&B Trends fabrica una planxa que elimina el coronavirus de qualsevol teixit Segons el grup, amb aquest planxat ja no es necessari rentar al roba a 60 graus

Un home fent servir la planxa dissenyada per B&B Trends que elimina el coronavirus de qualsevol teixit. 9 de maig del 2020.
ACN Barcelona .- B&B Trends ha fabricat una planxa de la marca Di4 que elimina en pocs segons el coronavirus de qualsevol teixit. Segons la companyia, l’eficàcia és del 99,99% i funciona tant en planxat horitzontal com vertical i sense necessitat de contacte amb la peça. Així ja no és necessari rentar la roba a 60 graus, com es recomana, sinó que amb el planxat n’hi ha prou. Aquest programa ha estat sotmès a diversos estudis a laboratoris de la Universitat de Navarra i al d’Eurecat-Centre Tecnològic de Catalunya, que han confirmat l’eficàcia. B&B Trends ha dissenyat i desenvolupat el producte a través de la seva filial SDA Factory a Vitòria amb una tecnologia sustentada en dues patents que han donat lloc al programa Healthy.
A més, remarquen la tecnologia d’ejecció de vapor a polsos, que proporciona una major velocitat de transferència d’aquesta temperatura a la roba sense danyar-la i acabant amb la covid-19.

Hi ha dos models de planxa que ja estan sent comercialitzats, i segons la companyia la capacitat de producció és de dos milions d’unitats a l’any.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *